23 Jan

Räddningstjänst och Polis har i två fall fått rycka ut den senaste tiden där skogsmaskiner varit inblandade. I måndagskväll fick räddningstjänsten i Tranås larm om en eventuell drivande båt på sjön Sommen. Personen som larmade hade sett lampor som lyste ombord på båten. Polis och räddningstjänst bedömde uppgifterna som trovärdiga och tog hjälp av sjöräddningens helikopter och svävare i sökandet efter båten. Det visade sig att det som såg ut att vara en båt, var en skogsmaskin med lampor som avverkade skog på andra sidan sjön. Räddningsaktionen avbröts. Läs mer på SR P4 Östergötland, Klicka här

För någon vecka sedan kom även ett larm in om en trafikolycka i Matfors. Enligt räddningstjänsten har en personbil kört in i en skogsmaskin. En person var inblandad i olyckan och har tagits med till sjukhus. Se mer bilder och läs om olyckan på Sundsvalls Tidnings hemsida, Klicka här